KATE RYAN en GEENA LISA // Tribute Ann Christy en Yasmine

KATE RYAN en GEENA LISA // Tribute Ann Christy en Yasmine
LAATSTE TICKETS!
 
Tijdens hun concerten brengen Geena Lisa en Kate Ryan hulde aan twee Vlaamse zangeressen wier muziek ons nog steeds raakt, namelijk die van Ann Christy en Yasmine. . Geena, in 2008 nog deelneemster aan Eurosong, en songfestivalzangeres Kate Ryan brengen onder de noemer Diep in mij … De roos hun eigen eerbetoon aan twee te vroeg gestorven zangeressen. Diep in mij verwijst naar de hit van ...
Tijdens hun concerten brengen Geena Lisa en Kate Ryan hulde aan twee Vlaamse zangeressen wier muziek ons nog steeds raakt, namelijk die van Ann Christy en Yasmine. .
Geena, in 2008 nog deelneemster aan Eurosong, en songfestivalzangeres Kate Ryan brengen onder de noemer Diep in mij … De roos hun eigen eerbetoon aan twee te vroeg gestorven zangeressen. Diep in mij verwijst naar de hit van Yasmine. In 2006 zetelde zij trouwens in de vakjury van Eurosong. Kate Ryan won dat jaar. Het tweede deel van de titel, De roos, linkt natuurlijk naar de klassieker van Ann Christy. Zij nam in 1975 met Gelukkig zijn deel aan het Eurovisiesongfestival.
Kate en Geena zullen tijdens hun uniek ‘belevingsconcert’ een hommage brengen met de mooiste liedjes van Ann en Yasmine.

Datum

  • donderdag 15 maart 2018
van 20:30 tot 20:30

Prijs

16.0 (Basistarief: 16,00 €; VVK: 15,00 €; VVK Reductie: 14,00 €)

Overzicht activiteiten
  • print
  • pdf