MANDOLINMAN invites Liliane Saint-Pierre, Jan De Smet en Herr Seele // Bazaar Bizar

MANDOLINMAN invites Liliane Saint-Pierre, Jan De Smet en Herr Seele // Bazaar Bizar
"Wat zou dat geven ? “ dacht MANdolinMAN toen ze de drie “artiesten” uitnodigden om samen een muzikale productie op te zetten. Een culturele clash ! Un grand boum !! Ne Revue du jamais vue !! De gasten waren snel gevonden. Jan De Smet draagt MANdolinMAN reeds van bij hun start een warm hart toe en is altijd te vinden voor vreemde muziekjes. Herr Seele is ook niet te beroerd om een ...
"Wat zou dat geven ? “ dacht MANdolinMAN toen ze de drie “artiesten” uitnodigden om samen een muzikale productie op te zetten. 
Een culturele clash ! Un grand boum !! Ne Revue du jamais vue !!
De gasten waren snel gevonden. Jan De Smet draagt MANdolinMAN reeds van bij hun start een warm hart toe en is altijd te vinden voor vreemde muziekjes. Herr Seele is ook niet te beroerd om een mandoline vast te pakken. Tegenover zoveel mannelijk testosteron kan enkel een vrouw met een stem die reikt tot in Parijs standhouden …. Liliane Saint-Pierre.
Met de geweldige muzikanten van MANdolinMAN als instrumentaal bindmiddel, voor deze tournee aangevuld met dwarsfluitist Stefan Bracaval, zal die grote diversiteit dan toch nog tot een smaakvol geheel worden omgevormd.

Datum

  • donderdag 31 mei 2018
van 20:30 tot 20:30

Prijs

17.0 (Basistarief: 17,00 €; VVK: 16,00 €; VVK Reductie: 15,00 €)

Overzicht activiteiten
  • print
  • pdf